top of page

 

U wilt precies weten wat u moet doen om uw woning zelf verkoopklaar te stylen?

Dat kan! Ik loop samen met u door de gehele woning. Per ruimte krijgt u dan van ons alle tips te horen, die u nodig heeft om uw woning verkoopklaar te maken.

Hoe gaan we te werk?
Tijdens het intakegesprek zullen we uw woning bekijken en bespreken we onze bevindingen met u. Vervolgens maken we met u een afspraak voor de Quickscan Styling.

Aan de hand van uw vragen en een rondgang door en om uw woning wordt de presentatie van uw woning beoordeeld en aangegeven hoe u deze kan verbeteren. We geven u adviezen en tips om de woning verkoopklaar te maken. Gelet wordt op het benadrukken van de positieve punten van uw woning en het creëren van licht en ruimte. De adviezen kunnen door u genoteerd worden, terwijl we door de woning lopen. Met de adviezen die u gegeven worden kunt u uw woning zelf verkoopklaar maken. Op basis van het resultaat bepaalt u zelf of er voor uw specifieke situatie reden is voor vernieuwing, verandering of verbetering.


Klik voor het maken van een afspraak op onderstaande button en vul het contactformulier in.

QUICKSCAN STYLING

 
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Reiskosten binnen een straal van 10 km (postcode 3544) worden niet in rekening gebracht. Buiten deze straal rekenen wij € 0,30 per km.
Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.
bottom of page