top of page

 

U wilt er zeker van zijn dat ná onze afspraak uw hele woning klaar is om potentiële kopers te ontvangen? Ga dan voor deze optie! Buiten dat uw woninggestylt wordt door een styliste en gefotografeerd door een professionele fotografe, ontvangt u een accessoirespakket ter waarde van € 125,00.

Hoe gaan we te werk?
Tijdens het intakegesprek zullen we uw woning bekijken en bespreken we onze bevindingen met u. We inventariseren samen met u het overtollige meubilair en accessoires. De acties die door uzelf worden uitgevoerd, zetten we per ruimte op een rij.

Bij de Premium Verkoop Styling wordt in een dagdeel (4 tot 6 uur) uw gehele woning gerestyld. U hoeft op deze dag zelf niet aanwezig te zijn. Wilt u wèl graag aanwezig zijn, dan kunnen we ook samen de handen uit de mouwen steken. De ruimtes worden opnieuw ingedeeld met het aanwezige meubilair, dit geeft vaak meteen al een verrassend ruimtelijk effect. Gelet wordt op het benadrukken van de positieve punten van uw woning en het creëren van licht en ruimte.

 

Over het budget van de aan te schaffen accessoires overleggen we van te voren, meestal varieert dit tussen de €100,00 en € 150,00 afhankelijk van wat ik met de aanwezige spullen kan doen. De accessoires zijn na aanschaf uw eigendom, maar als u ze na verkoop van de woning liever aan mij retourneert mag dat ook, u krijgt dan 50% van het accessoiresbudget terug! Door de juiste accessoires voegen we de extra 'sfeer' toe. Precies dát wat potentiële kopers nodig hebben om uw woning als hún toekomstige 'woning' te kunnen zien!


Na de verkoopstyling wordt uw woning op professionele wijze gefotografeerd door Belinda Dokter van Photo Department.

Uw woning zal zich daardoor onderscheiden op makelaarswebsites waardoor u meer bezichtigingen zal krijgen. De foto's zullen op een realistische manier geschoten worden (dus niet met een groothoeklens of zoiets waardoor de werkelijkheid niet tegenvalt voor potionele kijkers!).

Bel voor een gratis intake gesprek met Lovely & more
     06 19 77 63 24

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Reiskosten binnen een straal van 10 km (postcode 3544) worden niet in rekening gebracht. Buiten deze straal rekenen wij € 0,30 per km.
Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.
bottom of page