top of page

 

Algemeen bekend is dat leegstaande woningen moeilijker te verkopen zijn. Ten eerste omdat potentiele kopers zich geen voorstelling kunnen maken van de werkelijke grootte van een ruimte als er niets in staat. En ten tweede omdat de sfeer weg is. Het optimaal presenteren van een woning is bepalend voor een snellere wisseling van eigenaar.

Wat zit er bij?

Natuurlijk een bank, tafel, stoelen, maar ook showvitrage, gordijnrails, plafonnières, verlichting, vazen, schilderijen, kussens, bloemen, dekbedden, matrassen, vloerkleed, salontafel en andere leuke accessoires. Echt compleet dus. En uiteraard het inrichting en styling van de gehele woning.

Wat kost het?

Natuurlijk verschilt iedere woning van elkaar maar om het makkelijk te houden hebben we een basisprijs voor een gemiddelde woning. Is de woning kleiner, dan wordt het goedkoper heeft u meer ruimtes, dan betaald u iets extra's. Het starttarief is vanaf € 2.150,- en hiermee heeft u het hele pakket om uw lege woning in te laten richten. Geldig voor de duur van 1 maand. Het maandelijkse tarief vanaf maand 2 is € 450,00 (huur is maandelijks opzegbaar). Op het moment dat uw woning verkocht is, halen wij het meubilair kosteloos weer op.

 
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Reiskosten binnen een straal van 10 km (postcode 3544) worden niet in
rekening gebracht. Buiten deze straal rekenen wij € 0,30 per km.
Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Bel voor een gratis intake gesprek met Lovely & more
     06 19 77 63 24

bottom of page